Tule mukaan

Tule mukaan

Vaalikampanjaa ei kukaan pysty tekemään yksin. Kaikki apu ja tuki on tarpeen – oli sinulla aikaa 5 minuuttia tai 5 tuntia, niin tekemistä riittää. Helsingissä kaupunginvaltuustoon pääsy edellyttää noin 800 ääntä ja niiden löytäminen etenkin näin pandemian aikaan edellyttää uusia tapoja kampanjoida.

Miten mukaan?

Kerro kaverille
Vaaleissa ratkaisee annetut äänet. Parasta vaalityötä on kertoa Helsingissä asuville ystäville ja tuttaville kampanjastani ja kannustaa heitä äänestämään. Lähden mielelläni myös vaikka vaalikävelylle tai tulen etäkahveille. Pandemian helpottaessa myös ihan lähikahveille. Kaikista helpoin tapa tukea on tykätä Facebook-sivustani: https://www.facebook.com/RissanenLaura

Tule mukaan tukiryhmään
Tukiryhmässä voit tehdä kampanjaa vähän tai paljon. Ideoida tapahtumia, jakaa esitteitä, kommentoida vaalimainoksia tai ideoida vaaliteemoja. Välillä parasta tukea on ihan vain lähteä kahville kanssani ja parantaa samalla maailmaa. Tätä kampanjaa tehdään ilon kautta; tavoitteena on parempi Helsinki meille kaikille ja se tehdään yhdessä. Voit ilmoittautua mukaan täyttämällä alla olevan lomakkeen tai ihan vaikka soittamalla tai viestittämällä. Kaikki apu tarpeen!

Lahjoita kampanjaan
Lahjoituksia käytän mm. esitteisiin, lehti-ilmoituksiin ja some-mainontaan. Pienetkin summat ovat tehokkaita; 10-20 eurolla ostaa some-postaukselle satoja lisänäyttöjä, 100 eurolla saa ison nipun esitteitä ja sitä suuremmat summat käytetään mainontaan. Lahjoituksen voi tehdä suoraan Kluuvin Kokoomuksen Naisten tilille:
FI35 3939 0023 6655 57, viestiksi Laura Rissanen.

Ole rohkeasti yhteydessä, jos joku kysymys askarruttaa!

Laura, 041 540 4505

Yhteystiedot

Laura Rissanen
041 540 4505
laura.rissanen@iki.fi

Täytä ja lähetä alla oleva lomake tai lähetä meiliä yllä olevaan osoitteeseen ja tule mukaan kampanjatyöhön!
    Mukaan tukiryhmäänTuruille ja toreille kampanjoimaanSome-aktiiviksiLahjoittajaksi